Gelagat Nenek Semangat Teman Cucu Ke Sekolah Undang Perhatian, Comel Sangat

Sesi persekolahan yang bermula hari ini di seluruh negara menyaksikan pelbagai gelagat murid darjah satu di seluruh negara.

Melalui laman instagram, antara reaksi yang mencuri tumpuan di Sekolah Islah Islamic Primary School adalah gelagat seorang nenek yang menemani cucunya yang juga murid darjah satu bagi memulakan sesi persekolahan.

Apa yang menarik perhatian adalah gelagat nenek tersebut yang berpakaian sekolah sedondon dengan cucunya. Semangat ya nenek ni siap pakai kasut hitam seperti cucunya yang juga peraturan baru untuk pelajar sekolah.

Berikut merupakan aksi-aksi menarik nenek dan cucu yang dikongsi di laman instagram. Comel sangat ragam nenek ni kan?

Sedondon dengan cucu

Sama-sama beratur dengan cucu di majlis perhimpunan

Comel nenek buat peace!

Teman cucu di kelas

Salute dengan kegigihan nenek ni!

Rata-rata netizen terhibur dengan nenek tersebut. Berikut antara komen-komen netizen

Atok patut buat camni kat saya

Alolo seronoknya nenek..

Yang pasti kegigihan nenek ini menemani cucunya dengan berpakaian seragam sebegini akan membuatkan cucunya lebih bersemangat ke sekolah dan ia akan menjadi satu kenangan manis buat cucunya bila dah besar nanti.

Haa..korang pun boleh la plan ajak datuk dan nenek teman pergi sekolah lepas ni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Like Page Kami .Terima Kasih!

Sumber: Instagram Motif Viral via mymediaohsem

Add Comment