Pasaraya Rosyam Nor Kena Serbu Kerana Ayam!

Pasaraya Rosyam Nor Kena Serbu Kerana Ayam! Netizen: “lpas ni blh buka cawangan di negeri2 lain plak..xyah letak murah bnyk pn xpa,murah skit dr pasaraya2 sedia ada pn xpa dh,Insyaaallah blh dpat smbutan klu murah..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai Rosyam Nor: Datuk Rosyam Nor (dilahirkan pada 1 Mac 1967) adalah seorang pelakon dan ahli politik dari Malaysia dan itu adalah penjahat Kabali dengan Superstar Rajinikanth di Kabali, pelakon pemenang Anugerah Filem Asia Pasifik dan juga seorang pengeluar filem. Sebut saja dengan nama Rosyam Nor siapa yang tidak kenal, nama beliau sudah tahu dan lebih popular lagi apabila beliau berjaya membuka sebuah pasaraya yangn terletak di Setiawangsa di Kuala Lumpur.

Pasaraya yang dibuka oleh beliau ialah ST Rosyam Mart. Barang-barang yang dijual di pasaraya ini adalah sangat berpatutan dan murah kalau berbanding dengan pasaraya yang lain. Ini telah menyebabkan banyak orang suka membeli di pasaraya tersebut sebab banyak orang mempunyai kemampuan yang terhad. Baru-baru ini pasaraya beliau telah diserbu oleh orang ramai disebabkan oleh Ayam!!

Apa dah jadi ni? Jom mari kita tonton video di bawah untuk info lebih lanjut. Pasaraya Rosyam Nor Kena Serbu Kerana Ayam! Saksikan

Sila tonton video:

Add Comment