“Mesti buat muka tak bersalah” – Suami S0r0k Duit Simpanan Daripada Isteri, Sekali Kucing Yang Kant0ikan

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Kata orang suami isteri tak seharusnya berahsia kan? Tapi, seorang lelaki baru-baru kantoi dengan isteri dia lepas rahsia dia selama ni terb0ngkar. Menurut WORLD OF BUZZ, seorang wanita berkongsi di Fcbk tentang kucing dia yang tanpa sengaja dah membongkar rahsia suami dia. Kata Bow Kanuengnuch, dia telah menemui satu kotak yang penuh dengan duit dalam rumah dia.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Kotak itu sebenarnya adalah milik suami Bow yang selama ini merahsiakan duit simpanan tu daripada dia. Ramai netizen rasa cerita yang dikongsi Bow ni kelakar dan mereka tak dapat bayangkan reaksi suami dia bila dapat tahu dah kantoi.

KUCING SAYA LOMPAT DEKAT BAHAGIAN ATAS KABINET DAN TOLAK KOTAK YANG SUAMI SAYA SOROKKAN DI SITU.”

Bila kotak dah jatuh habis terbuka dan berterabur semua duit dalam tu. Masa tu, barulah Bow dapat tahu pasal rahsia suami dia. Menurutnya, sebelum ni bila dia minta dekat suami duit untuk perbelanjaan rumah, suami dia akan cakap dia tak ada cash.

Lepas dia kira kesemuanya, kotak tu mengandungi duit berjumlah 2,000 Baht (RM272). Netizen rata-rata sempat melawak cakap that lepas ni dorang pun nak bela kucing dekat rumah, so mana tahu ada rahsia pasa ngan dorang yang akan terbongkar!

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Catatan Terakhir

Add Comment