Doa Bro Ebit Lew Buat Dr Zak1r N4ik

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Malam-malam se bak doakan Dr Zakir Naik. Saya sangat sayang dan hormat pada beliau yang kuat berdakwah siang malam. Penat berhabisan dakwah ke sana sini. Berat ujiannya. Dian cam dan disusahkan di negara sendiri kerana dakwah. Kini rahmat Allah, beliau berada di negara kita. Allah tidak berhajat kepada sesiapa. Maha suci Allah. Kita berhajat pada rahmat dan kasih sayang Allah.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Jadilah pembantu agama Allah. Kita terhutang budi padanya kerana beliau menjalankan dakwah Islam pada semua. Saya tak mampu buat sepertinya. Dakwah tanggungjawab kita semua. Mengajak kepada kebaikan dan mence gah kemungkaran merupakan satu perintah Allah yang sangat besar. Kebaikan terbesar ialah Laa ilaha ilallah. Mak s1at terbesar mensyi rikkannya. Tidak kenal tuhan.  Ya Allah jagakanlah beliau dan keluarganya.

Ya Allah berilah hidayah pada menteri dan mu suh-mu suh yang menen tangnya. Se dih lu ka hati bila orang Islam yang diberi kuasa ada yang suruh beliau balik. Janganlah pernah mengusir orang berdakwah. Dan jangan halang kerja dakwah atau ceramah mengajak pada Allah dengan bukti yang jelas dan nyata.

Yang menyeru kepada Allah siang malam. Jadilah pembantu agama Allah. Takutlah azab dan kemurkaan Allah. Lihatlah sejarah dulu buat yang membantu agama Allah dan yang menen tangnya. Tiadalah yang lebih besar dan lebih utama lebih dari Redha Allah. Dialah Raja dan Pemilik segala-galanya. Allah Maha Berkuasa

Sumber; Ebit Lew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *