“Siapa Je Nak Dekat Kau? HlNA!” – Dipanggil Gmuk Masam, Instafmous Bby Tora Teringin Nak Jumpa Hters

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Selebriti media sosial yang terkenal dengan video ulasan makanan, Beby Tora mendedahkan dirinya sering dihi na oleh individu sama yang tidak berpuas hati dengan dirinya di laman Insta gram dan You Tbe.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Menerusi akaun Insta gram milik Beby Tora, wanita ini memaparkan beberapa komen berbaur negatif yang ditinggalkan oleh individu serupa.

“Memang aku dok perasan budak ni dari ke Instagram sampai ke YouTube dok Kutuuk aku. Banyak pahala aku dik oi. Teringin juga nak jumpa spesies macam ni depan-depan.

“Aku malas nak main court ja pasal aku pun ada family nak kena jaga. Malas cara orang lagu ni aih. Seriously orang lagu ni ada penya kiit hati. Siapa tau dia sapa, meh DM aku sat,” tulis Beby Tora di ruangan kapsyen.

Di ruangan komen, rata-rata pengikut Insta gram Beby Tora mengu tuk tindakan individu itu.

Dalam pada itu, warganet juga memohon agar Beby Tora tidak mempedulikan kata-kata individu yang tidak menyukai dirinya.

Beby Tora atau nama sebenarnya, Atierah Zulfatie yang mempunyai lebih setengah juta pengikut di la man Insta gram baru sahaja mendirikan rumah tangga dengan lelaki pilihannya, Apit Johari pada 1 Mac lalu.

Sumber : Astrogmpak

Add Comment