‘Happy’ dengan yang baru, sedangkan bkas isteri kemas barang baa yi seorang diri

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Kerun tuhan rumah tangga PU Abu Sufyan dan bekas isterinya Ain Afini masih diperkatakan ramai, apabila pendakwah tersebut dan Hana Azraa yang didakwa sebagai orang ketiga kerap memuat naik status di IG Story.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Namun semalam, pendakwah tersebut secara terbuka telah memuat naik foto di IG Story sedang makan malam bersama Hana Azraa dan rakannya, dengan meninggalkan kapsyen,

“Alhamdulillah…” 

PU Abu Sufyan yang duduk bersebelahan tepi dengan Hana Azraa dilihat telah bergambar bersama, namun ditemani rakan yang lain.

Bekas isteri tengah kemas barang bayi

Namun, menerusi satu Tweet di Twitter seorang pengguna me dia so si al, telah mendedahkan bekas isteri pendakwah tersebut, Ain Afini kebetulan telah memuat naik di IG Story sedang mengemas barang keperluan bayi.

Muat naik Tweet ini telah menerima 11 ribu ulang kicau di me dia so si al, dan rata-ratanya ramai yang tidak berpuas hati dengan sikap yang ditunjukkan oleh PU Abu Sufyan dan Hana Azraa.

Netizen menyifatkan mereka seperti mahu menunjukkan kemesraan di hadapan orang ramai, tanpa segan silu walaupun dihimpit kontro versi.

Apa perasaan bekas isteri dia?

Kredit memorikini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *