Bentuk Ibu Jari Anda Boleh Mendedahkan Banyak Mengenai Keperibadian Anda –

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Bentuk Ibu Jari Anda Boleh Mendedahkan Banyak Mengenai Keperibadian Anda. Anda mungkin terkejut dengan hubungan kukuh antara ciri keperibadian kami dengan ciri fizikal sebenar kami. Secara umum, anda mungkin mempunyai salah satu daripada lima bentuk ibu jari berikut. Ibu jari anda mempunyai sendi tunggal yang menyambungkan kedua bahagian bawah dan atas ibu jari anda. Selain itu, ibu jari anda mungkin tidak fleksibel atau fleksibel. Ibu jari yang mana milik anda dan apa maksudnya?

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

1. Ibu Jari A

Separuh tengah ibu jari anda (atas) lebih besar dari separuh bawah anda. Anda mempunyai kecenderungan untuk mencapai seberapa tinggi dan sejauh yang anda boleh. Anda mempunyai keinginan yang sangat kuat untuk berjaya dan anda sentiasa memikirkan cara untuk melakukannya. Anda benar-benar berminat untuk berjaya dalam hidup dan keinginan ini boleh menjadi rumit masa ke semasa. Tetapi anda akan sentiasa bersyukur dan bersikap rendah diri jika dan apabila anda berjaya. Keperibadian jenis ini menjadikan anda seorang yang menakjubkan untuk didampingi.

2. Ibu Jari B

Bahagian bawah ibu jari anda lebih besar daripada separuh bahagian atas anda. Jika ibu jari anda berbentuk begini, anda adalah orang yang berpendirian dan sentiasa rendah diri. Anda tenang dan yakin tetapi yang paling penting adalah anda seseorang yang menyayangi. Anda tidak menjanjikan perkara-perkara besar tanpa memastikan anda boleh menyampaikannya. Keperibadian anda juga sedemikian rupa sehingga anda menikmati perkara-perkara mudah dalam kehidupan. Anda mendapati kegembiraan dan kedamaian dalam hal orang lain mungkin percaya menjadi biasa. Anda menjaga diri anda dengan baik dan tidak lupa untuk menunjukkan penghargaan anda kepada mereka yang telah membantu anda. Oleh itu, anda adalah orang yang kaya. Mungkin bukan dari segi kewangan tapi pasti dalam hal cinta dan persahabatan.

3. Ibu Jari C

Kedua bahagian ibu jari anda adalah saiz yang sama. Anda sentiasa mencari keseimbangan dalam kehidupan. Anda suka apabila dunia anda harmoni dan anda berada di tengah-tengah ketika mempunyai perbalahan dan perselisihan. Anda mencari keseimbangan dan tidak gembira sehingga anda mendapatkannya. Anda mudah mencari yang baik pada orang lain dan yang cantik di kalangan yang h0d0h. Sekiranya anda menemui kemunduran dalam kehidupan, anda dapat mencari cara untuk maju. Hidup anda berdasarkan keharmonian fizikal dan emosi.

4. Ibu Jari D

Ibu jari anda fleksibel. Sekiranya anda mempunyai ibu jari yang sangat fleksibel, anda adalah orang yang sangat pandai menyesuaikan diri dengan situasi yang berbeza. Anda seorang survivor terlebih dahulu dan biasanya antara yang pertama yang menyedari sesuatu telah berubah dan anda perlu berubah dengannya. Ini juga boleh digunakan secara mental. Anda boleh menerima maklumat baru dan mengubah pandangan anda berdasarkan fakta-fakta baru. Anda membawa minda terbuka dan mengubah sikap dan tingkah laku anda apabila diperlukan untuk mencapai sesuatu matlamat. Ini adalah kualiti yang jarang ditemui dan menawarkan anda peluang yang lebih besar untuk bertahan walaupun dalam keadaan yang paling sukar.

 

5. Ibu Jari E

Ibu jari anda tidak fleksibel. Anda mempunyai keperibadian yang dominan dan agak keras kepala. Anda sentiasa bersungguh-sungguh atas janji-janji anda tetapi anda mungkin agak tidak fleksibel apabila ia berkaitan dengan beberapa perkara. Apabila anda sudah membuat keputusan untuk melakukan sesuatu, anda melakukannya, tidak kira apa! Anda adalah orang yang boleh dipercayai dan setia. Anda mempunyai keperibadian yang menakjubkan yang semua orang di sekeliling anda memuja. Adakah penyataan ini berkait dengan diri dan personaliti anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Bukanaku.com via apakes

Add Comment