Perhatikan, kejadian yang dahsyat berlaku di dekat lelaki ini, semua kening melihatnya.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Perhatikan, kejadian yang dahsyat berlaku di dekat lelaki ini, semua kening melihatnya.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Pada mulanya ternyata seorang jurugambar memotret buaya di sungai, bunyi rakan kawannya terus menjerit kepadanya untuk memotret buaya dari beberapa sudut jauh sehingga perkara yang tidak berlaku tidak diinginkan.

tiba-tiba jurugambar hilang kepekatannya kerana kawan kawannya terlalu bising sehingga dia tidak menyedari bahawa seekor buaya telah mendekati jurugambar dan hanya beberapa minit dari dia dan melihat apa yang berlaku.

buaya menghampiri melompat keluar dari air untuk menerkam jurugambar nasib baik, jurugambar pantas dan segera menghindari serangan buaya yang tiba-tiba muncul di hadapannya.

hampir jurugambar ini menjadi makanan buaya dan jurugambar terlambat untuk mengelakkan beberapa saat, ia akan menjadi makanan untuk buaya.

kerana tema itu adalah jurugambar tidak mendengar jika ada buaya yang beregu mendekati dia dan juga salah satu tema ada seseorang yang melihat buaya yang beregu mendekati tema itu berteriak memberikan kisahnya tetapi kerana bunyi kawan-kawan lain, jurugambar tidak mendengar bunyi tema ketahui jika ada buaya yang menggandakannya.

apabila buaya melompat tiba-tiba kawan-kawannya yang di atas semua teriak tidak takut dan memikirkan tema itu dalam mangsa buaya tetapi nasib baik nasib jurugambar masih baik dia pantas untuk mengelakkan dan tiada apa yang berlaku.

Sila tonton video:

sumber dharian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *