Tiada Lawan!! Pekerja cuci pinggan yang HEBAT.. 10 Saat cuci 50 pinggan

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Tiada Lawan!! Pekerja cuci pinggan yang HEBAT.. 10 Saat cuci 50 pinggan. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Mencuci pinggan mangkuk. Hidangan bersih dan perkakas adalah penting untuk kesihatan keluarga. Bakteria tumbuh pada pinggan dan perkakas yang belum dibersihkan, dibilas, dan dikeringkan dengan teliti. Hidangan kotor, perkakas dan sisa makanan yang tinggal di dapur boleh menarik lipas, tikus, atau perosak lain. Anda boleh membuat proses mencuci pinggan lebih mudah dan lebih cepat jika anda menyusun kerja anda. Anda perlu: air panas, tikar getah untuk melindungi piring daripada pecah, pengikis getah untuk mengeluarkan makanan berlebihan, bulu keluli atau pad penyental, rak pinggan mangkuk, dulang, detergen pencuci pinggan, kain lap dan tuala – untuk digunakan hanya untuk mencuci pinggan mangkuk. (Pastikan mereka penyerap dan bebas lintasan).

Simpan detergen dan agen pembersih berhampiran sink untuk menyelamatkan langkah. Walau bagaimanapun, demi keselamatan, pastikan mereka tidak dapat diakses oleh kanak-kanak kecil. Simpan bungkus plastik, kerajang aluminium dan bekas peti sejuk berhampiran kawasan pembersihan supaya mereka akan berguna apabila menyimpan sisa makanan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Tiada Lawan!! Pekerja cuci pinggan yang HEBAT.. 10 Saat cuci 50 pinggan. Saksikan
Sila tonton video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *