Hantu Muncul di 7Eleven Terengganu, Malaysia

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Hantu Muncul di 7Eleven Terengganu, Malaysia. Netizen: “Ni betul . Hantu pompuan yg mati sebab kena tikam kes ragut betul2 dkt tepi 7E dlu . Dlu tiap2 kli orng balik kerja singgah 7E mesti diorng nmpk hantu pompuan kt tepi 7E mcm tgh tnggu orng..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Video ini semacam rakaman dengan telefon bimbit yang menunjukkan terdapat hantu yang muncul dekat 7 eleven di Kuala Terengganu. Adakah keadaan ini berlaku pada kita juga? Adakah anda tertanya-tanya jika anda sedang dilawati oleh hantu? Adakah anda mempunyai perasaan bahawa ada roh di rumah anda? Adakah anda ingin tahu jika seseorang yang tersayang mungkin cuba menyambung? Sebelum kita melancarkan tanda-tanda umum bahawa tenaga Roh dekat, penting untuk memahami jenis tenaga yang mungkin kita hadapi. Ini termasuk hantu, roh, malaikat, syaitan, peri, sisa dan elemen.

Hantu biasanya dikenalpasti sebagai Spirits yang tidak diseberang, sedangkan Spirits sering digunakan untuk mengklasifikasikan mereka yang telah menyeberang ke ‘cahaya’. Terdapat beberapa perbezaan utama antara bertemu dengan Roh dan hantu. Biasanya roh membuat anda berasa tenang, menghiburkan dan meyakinkan. Mereka sering muncul dalam mimpi atau anda mungkin melihatnya sebagai penampakan, sama ada cara, perasaan yang mengelilingi Roh sering tenang.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Hantu Muncul di 7Eleven Terengganu, Malaysia. Saksikan
Sila tonton video:

Add Comment