Jodoh Siapakah Ini… Gelagat gadis ni buat semua lelaki bergetar tulang rusuk

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Jodoh Siapakah Ini… Gelagat gadis ni buat semua lelaki bergetar tulang rusuk!! Netizen: “Cantik,sape jodoh dia,jodoh dia dengan lelaki yang baik insyaAllah…” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Jodoh adalah perkara yang mustahak dalam cinta, dan ia juga satu perkara yang indah, sama seperti siapa yang anda kenali sebagai rakan, atau kawan asing yang sembang dengan anda, juga merupakan satu jodoh, jika aspek emosi adalah sama, Tetapi kebanyakan mereka adalah orang yang tidak kekal lama, dan hanya satu jodoh yang akan menjadi milik kamu buat selama-lamanya!

Akan tetapi, banyak orang yang sedang dalam proses untuk mencari jodoh dan kenali orang untuk dapatkan pasangan, tidak pasti orang yang ditemui itu sama ada jodoh dia atau tidak. Salah satu cara ialah lihat perasaan di antara dia dengan anda sama ada selesa. Adakah kamu selalu rasa tenang di dalam hati apabila jumpa dengan dia. Kalau anda rasa sangat tertekan, maka munking dia bukan jodoh anda. Sebab kalau ialah jodoh dan pada masa depan perlu membina rumah tangga, rasa tertekan tu tidak sepatutnya ada. Kalau rasa tertekan nanti bila membina rumah tangga akan rasa tertekan seumur hidup.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan sahaja. Jom mari kita tonton video di bawah. Jodoh Siapakah Ini… Gelagat gadis ni buat semua lelaki bergetar tulang rusuk!! Saksikan
Sila tonton video:

Add Comment