Dua orang anak kecil mandi di danau. Tanpa disedari ada sosok bayangan hitam mendek atinya

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Dua orang anak kecil mandi di danau..Tanpa disedari ada sosok bayangan hitam mendekatinya..Oh bahaya Tapi apa benda tu? Semua orang Terkejut.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Kejadian dalam video ini berlaku di sebuah perkampungan di kawasan berbukit. Di perkampungan ini ada kawasan yang dulunya kawasan kuari batu. DI Bekas tapak kuari banyak terbentuk kolam kolam besar yang lama kelamaan menjadi danau semulajadi dan di penuhi ikan.

Oleh kerana itu kawasan danau ini menjadi tumpuan bukan saja penduduk kampung tetapi juga orang luar sebagai tempat untuk memancing.

Suatu hari ada seorang lelaki jurugambar yang datang berfoto di kawasan ini terakam dua orang anal kecil sedang mandi dan berenang di salah satu danau namun yang buat dia terkejut di belakang salah seorang anak kecil itu ada sosok bayangan hitam dari dalam air. Pada mulanya dia sangka itu bayangan batu atau ranting kayu tetapi sekali anak kecil itu bergerak sosok hitam itu semakin mendekatinya. Tanpa berlengah lelaki itu berteriak memanggil anak kecil itu..

Oh bahaya betul..tonton selanjutnya untuk mengetahui apa sebenarnya sosok bayangan hitam itu dan apa jadi dengan anak kecil tersebut. Memang bahaya apa yang berlaku.

Jom kita tonton video ini sampai habis dan tengok sepenuh nya.

Terimakasih kerana Newington dan share jika anda suka.
Sila tonton video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *