Subhanallah. …Penampaka n Burung Aneh yang tidak di ketahui Asal usulnya

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Subhanallah….penampakkan burung aneh yang tidak di ketahui asal usulnya…..
Keanahan bentuk rupa burung ini, telah menjadi viral seluruh dunia, dengan sifat paras rupa yang mempunyai bulu di kepala separti jambul dan juga mempuayai bulu seperti janggut. Juga bulu yang berwarna hitam….

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Sekali lihat seperti burung gagak… Apakah nama burung ini? Itu yang menjadikan persoalan kiti..burung ini juga berhabitat di hutan tebal seperti di Indonisia….

Dan apakah ini tanda tanda kiamat sudah hampir? Segala binatang aneh telah timbul di muka bumi, hanya Allah saja yang tahu…..

Berbalik kita semula kepada burung tersebut….adakah burung ini penghuni hutan tebal, telah sekian lama…dan baru sekarang di ketemukan oleh manusia yang mengemari sukan lasak, yang mana suka menerokai hutan tebal…
Kita bersyukur walau pun tidak pernah melihatnye dengan mata kasar, tetapi kita berpeluang menonton video yang dirakam oleh pengembara hutan rimba…

Sila klik video dibawah dan jangan lepaskan peluang keemasan menonton kewujudan burung aneh ini….
Anda lihat dan fikirkan kejadian yang menajukkan, yang di cipta oleh yang maha Esa….
Setelah anda tonton mari la kita kongsi (share) bersama, moga kewujudan burung aneh ini yang wujud pada masa sekarang, dapat di kenali oleh generasi yang akan datang…tak rugi kita kongsi bersama…..

SELAMAT MENONTO DAN SELAMAT BERKONGSI VIDEO…

Sila tonton video:

Add Comment