Terjawab! Rupanya ini punca sebenar Terengganu larang dua artis ini buat persembahan

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Terjawab! Rupanya ini punca sebenar Terengganu larang dua artis ini buat persembahan. Netizen: “Setuju sebagai pengajaran kpd yg lain..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Persembahan yang asalnya akan berlangsung di Stadium Negeri Terengganu oleh Liana Rosli, yang juga dikenali sebagai Kak KM, dalam masa yang sama juga merupakan pemilik produk jamu, dan satu lagi ialah Rosalinda dikir barat telah dihalang untuk membuat persembahan pada Soho Festival. Ini telah menyebabkan banyak orang pelik kenapa persembahan ini tiba-tiba berhenti, rupa-rupanya telah dihalang oleh pihak berkuasa untuk membolehkan mereka mengadakan persembahan.

Menurut sumber, Majlis Bandaray Kuala Terengganu (MBKT) telah menerima arahan daripada kerajaan negeri untuk menghalang beberapa orang artis yang telah disenaraikan daripada membuat sebarang persembahan di dalam negeri sebab artis yang tersenarai sebelum ini telah banyak menimbulkan kontroversi. Kalau ikut rekod yang dicatat sebelum ini untuk artis tersebut, Kak KM dan Rosalinda sebenarnya tidak memenuhi syarat persembahan yang telah ditetapkan oleh kerajaan negeri dan oleh itu mereka tidak dibenarkan untuk membuat persembahan sama ada di atas atau pun di bawah pentas.

Jom mari kita tonton video di bawah untuk info yang lebih lanjut. Terjawab! Rupanya ini punca sebenar Terengganu larang dua artis ini buat persembahan. Saksikan
Sila tonton video:

dharian

Add Comment