Pelakon Jelita Intan Najwa Dikehendaki

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Pelakon Jelita Intan Najwa Dikehendaki Polis kerana Hal ini.. !! Netizen: “Setiap manusia di uji dengan bermacam ujian…” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Kebelakangan ini Pelakon Jelita Intan Najwa telah dikehendaki oleh pihak polis. Banyak orang rasa pelik kenapa tiba-tiba polis nak cari Intan Najwa? Adakah pelakon ini ada terbabit dalam mana-mana kes? Rupa-rupanya polis mahu mengesan Intan Najuwa Abdu Wahid, berumur 21 tahun yang merupakan pelakon utama wanita drama “Kekasih Paksa Rela” untuk menjadi saksi yang penting dalam satu perbicaraan yang membabitkan kes dadah di Mahkamah Muamalat dan Insolvensi di Shah Alam.

Menurut jurucakap polis, selain pelakon Intan Najuwa, pihak turut sebenarnya juga sedang mencari dua orang lelaki iaitu Mohd Nizam Ali yang berumur 37 tahun, dan juga Anwaruddin Mohd Izzuddin yang berumur 21 tahun. Kesemua mereka perlu dan diminta untuk hadir ke mahkamat sebagai saksi dalam satu kes yang mengenai kes dadah di bawah Seksyen 3 B Akta Dadah Berbahaya.

Setakat ini pihak polis masih belum lagi dapat dan berjaya menghubungi mereka dan diharapkan orang ramai sekiranya jumpa atau pun mempunyai maklumat tentang mereka boleh berhubung dan memberitahu pegawai penyaisat Inspektor iaitu Fitri Farhan Wan Chik.
Sila tonton video:

Add Comment