Wahai Isteri Selalu Amalkan Doa Ini Agar Kamu Sentiasa Kekal Kedaraan

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Doa dan Amalan Agar Wanita Kekal Dara

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Salam Pembaca Khasnya Kaum Wanita, apabila sudah lama berkahwin, f4raj anda semakin kendur, longgar dan ngilu. Nafsu s3ks semakin menurun dan suami menjauhkan diri untuk melakukan s3ks dengan anda. Suami sudah merasa bosan untuk melakukan s3ks.

Mulalah suami buat hal dan cari “Pucuk Muda” yang ranggup dan lebih ketat far4jnya. Jadi rapatkan kembali f4raj anda seperti anda dara dengan mengamalkan doa ini. Disamping itu juga, makan jamu, kacip fatimah ataupun buat jamu buatan sendiri.

Petua dan Amalan Supaya Isteri-Isteri Sentiasa DARA.

Ustazah Dr. Fatimah Zahra yang menurunkan petua ini untuk kaum ibu supaya menjaga diri agar sentiasa jadi macam‘abqaro’menurut ayat di dalam Surah Al-Waqiah.

(‘Abqaro‘ ini bermaksud perawan yang sentiasa menjadi perawan) Ayat ini elok untuk diamalkan setiap hari oleh kaum ibu untuk menjaga kesihatan diri luar dan dalam.

Cara-caranya:

Lepas solat Isyak, ambil air segelas, baca Al-Fatihah satu kali (1x), Ayatul Qursi satu kali (1x) dan Surah Al-Waqiah, ayat 35-38 sebanyak tujuh kali (7x). Tiup dalam air dan minum. Niat dalam hati untuk menjaga kecantikan diri dan kebahagiaan rumahtangga.

Doa dan Amalan Agar Wanita Kekal Dara

Inna ansha/nahunna inshaa(35) FajaAAalnahunna abkara (36) AAuruban atraba (37)

Li-as-habi alyameen (38)

Maksudnya:

“Sesungguhnya Kami telah menciptakan isteri-isteri mereka dengan ciptaan istimewa.

(35)Serta Kami jadikan mereka sentiasa dara (yang tidak pernah disentuh) (36)Yang tetap mencintai jodohnya, serta yang sebaya umurnya (37)Semuanya itu disediakan) bagi puak kanan(38)”.

Sumber artikel:wwww.blogmazeer.com via kifarahmedia

Add Comment