Kenal Beberapa Bulan, Elfira Loy Selamat Bertunang Dengan Anak Datuk

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Kenal Beberapa Bulan, Elfira Loy Selamat Bertunang Dengan Anak Datuk. Netizen: “Percaya lah pada ketentuan Allah. Dah jodoh dia, jadi doakan lah yang baik2. Tak payah lah mencari dosa dengan mengata & memfitnah dia.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Elfira Loy yang telah berpisah dengan bekas tunangnya sufian, baru-baru ini dikatakan telah bertunang dengan Anak Datuk. Hanya beberapa bulan saja berpisah dengan sufian, telah ada khabar tersebar keluar di mana Elfira Loy nak bertunang dengan orang lain. Mengikut sumber, baru-baru ini Elfira Loy yang merupakan seorang pelakon, telah selamat bertunang dengan seorang lelaki yang bernama Faris, yang difahamkan merupakan anak kepada seorang ushawan yang bergelar Datuk.

Majlis bertunang telah diadakan di antara Elfira Loy dengan Faris secara kecil-kecilan dan tertutup di kediaman nya iaitu Alam Damai di Kuala Lumpur, ini juga adalah sebab mengapa Sufian tidak tahu pertunangan di antara Elfira Loy dan Faris sebab pada masa itu sebab tidak banyak orang yang tahu pertunangan antara mereka.

Apa-apa pun, jom mari sama-sama kita tonton video di bawah untuk info yang lebih lanjut dan lengkap. Kenal Beberapa Bulan, Elfira Loy Selamat Bertunang Dengan Anak Datuk. Saksikan

Sila tonton video:

sumber dharian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *