‘Kau ingat kau siapa nak baling barang’-Pekerja Butik Dedah Neelofa Baling Baju Dan Kasut

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

‘Kau Ingat Kau Siapa Nak Baling Barang?’-Pekerja Butik Dedah NEELOFA Baling Baju Dan Kasut? Netizen: “Kadang yg menghadapi situasi tersebut tak berani bersuara kerana terasa kecil dgn lagak si penguasa yg beranggapan wang dan kekayaan adalah kuasa. Wallahu’alam.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Neelofa biasanya memberi orang imej yang bagus, nice dan friendly, dan sangat jarang marah-marah. Akan tetapi, perangai sebenarnya Neelofa telah didedahkan oleh seorang pekerja butik yang bernama Alia. Baru-baru ini, Alia telah tuduh Neelofa mengenai perangai dan sikap nya yang tidak begitu baik, dan boleh dikatakan biadap dan kurang sopan. Ini kerana Neelofa telah bertindak dengan membaling barang di tempat kerja nya, dan ini adalah amat tidak sopan dan biadap. Alia juga mempersoalkan siapakah Neelofa sehingga boleh bertindak seperti ini, dan tindakan ini adalah dapat menjatuhkan maruah seseorang.

Kalau marah-marah pun janganlah bertindak sebegini sebab tidak sopan dan kalau ada orang yang nampak kat luar pun akan menyebabkan imej terjejas. Apa-apa pun, jom mari kita tonton video di bawah untuk info yang lebih lanjut. ‘Kau Ingat Kau Siapa Nak Baling Barang?’-Pekerja Butik Dedah NEELOFA Baling Baju Dan Kasut? Saksikan

Sila tonton video:

sumber dharian

Add Comment