Video Lawak Akad Nikah Paling Kelakar Di Malaysia Pasti Buat Ramai Netizen Terhibur.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Sila Rujuk Video Tersebut Di Bawah Sekali

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Setiap orang pasti ada impian untuk mendirikan rumah tangga bersama pasangan masing masing. tak kira agama dan bangsa pasti inginkan perkahwinan. Kebanyakkan dari kita akan bermula dengan berkawan dan bercinta sehingga ke bersanding di pelamin.

Bagi seseorang lelaki yang ingin berkahwin, mereka perlu lalui saat genting dimana bagi beragama islam iaitu akad nikah, Antara peringkat terakhir sebelum bergelar sah sebagai suami isteri. Seorang lelaki perlu bersedia menghadapi dugaan terbesar kerana berhadapan dengan tok iman dan sanak saudara yang ramai.

Ada yang berdebar, gagap serta gugup untuk akad nikah. pelbagai gelagat kita boleh lihat. Di dalam video dibawah ni beberapa kompilasi video yang diambil dari youtube untuk dilihat pelbagai gelagat bakal pengantin lelaki dan perempuan. Adakalanya tok iman yang terlepas cakap boleh dikatakan lawak.

Bagi lelaki, semasa iman pegang tangan untuk akad nikah seperti ada aliran elektrik yang boleh menyebabkan gagap, berdebar, berpeluh bagaikan boleh lupa semua apa yang dihafal sebelum ni, Tapi itulah lumrah sebagai seorang lelaki untuk berkahwin. Selepas akad nikah, alhamdulilah semua dihijab kabul sebagai suamu isteri.

Di dalam video tersebut terdapat beberapa kompilasi video gelagat pengantin lelaki dan perempuan mahupun tok iman sendiri yang buat lawak. Diharap pengantin diluar sana tidak ambil hati atau kecik hati untuk video ni. tiada sebarang provoke dan mengherdik seseorang. Semoga perkahwinan dibina sehingga ke akhir ayat. Amin, sekian terima kasih.

Video Akad Nikah Lucu:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Kaki Tular Via Youtube

Add Comment