Inilah Cara Untuk Membersihkan Rumah Dari Tenaga Negatif. Semua Orang Patut Tahu

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Banyak teknik boleh jumpa di Internet untuk hilangkan tenaga negatif dalam rumah yang menjadi perosak kepada ahli rumah. Salah satu teknik yang viral adalah dengan menggunakan air garam cuka. Jom baca dan kongsikan.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

KEBURUKAN TENAGA NEGATIF DALAM RUMAH
Rumah kita merupakan tempat yang perlu diisi dengan tenaga positif. Namun, tenaga negatif merupakan masalah besar bagi kebanyakan rumah di dunia, dan ini tidak mudah untuk dihilangkan.

Tenaga negatif dapat memberi kesan buruk bagi kehidupan di rumah Anda. Tenaga negatif dapat menimbulkan suasana tidak nyaman di dalam rumah Anda, menyebabkan pertengkaran suami isteri, bahkan dapat menimbulkan ketidakharmonian di dalam rumah tangga Anda. Selain itu, anak-anak juga mudah demam dan tidak sihat.

Apa yang boleh anda cuba, selain sering membaca al Quran dan solat berjemaah dengan keluarga di rumah, anda boleh gunakan air garam dan cuka. Bahan-bahan ini dapat membantu menghilangkan tenaga negatif dalam rumah anda selamanya insyaAllah.

CARA MEMBUAT AIR GARAM CUKA
1. Bahan-bahan yang perlu Anda siapkan untuk teknik ini adalah garam, gelas kaca, cuka dan air. Yang harus Anda lakukan adalah, masukkan garam, air, dan cuka ke dalam gelas, kemudian letakkan di depan ruangan yang sering Anda gunakan untuk menghabiskan waktu dan biarkan selama 24 jam.

2. Periksa tingkat garam di keesokan harinya, jika isi gelas naik ke atas, ulangi prosedur ini sampai garam berhenti naik. Ingat, bersihkan gelas terlebih dahulu sebelum menggunakannya lagi, atau gunakan gelas baru untuk hari-hari berikutnya.

3. Satu lagi yang perlu Anda perhatikan adalah, letakkan gelas di sudut ruangan, sehingga dapat menyerap tenaga negatif secara efektif.

Jika anda rasa artikel ini berguna, mohon kongsikan. Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *