Live Dari Makkah Doa Dr Sheikh Muzaffar Untuk Anak anaknya Cukup Sayu.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Mengimbau kembali saat-saat kejayaan Malaysia melahirkan angkasawan Negara pada tahun 2007 pasti mengundang kenangan yang tidak dapat dilupakan oleh seluruh rakyat Malaysia. Buat pertama kalinya angkasawan Malaysia berjaya menjejakkan kaki di ruang angkasa. Suatu kejayaan besar buat Malaysia tercipta. Namun kisah disebalik kejayaan ini adalah hasil usaha kerajaan Malaysia dan ketekunan daripada seorang insan yang bernama Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Pada kali ini Angkasawan Negara, Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor selamat berangkat ke tanah suci Mekah untuk menunaikan ibadah Haji bersama ibunya. Dr. Sheikh Muszaphar berkata ia sesuatu perkara yang sangat berharga apabila berpeluang membawa ibu menunaikan haji bersama.

The best thing for me is to be able to bring my mum for Hajj. Alhamdulillah Its a journey I cherished for. Just me with her and no one else, luahnya.

VIDEO :

Semoga Dr muzaphar berjaya di dunia dan akhirat, begitulah harapan dan doa min buat nya. Jangan lupa baca komen daripada petikan komen dalam laman instagram dibawah ya:

Terharu dengar doa seorang bapa utk anak2nya. Aamiin Allahumma aamiin.

Salam to u too Dato. Angkasawan Negara kami. Syukuran Al Jaziran.. semoga mendapat haji yg mabror. Ameen

suami saya prg umrah bln 4 baru2 nie.. dia buat facetime utk saya dan anak2 dpn kaabah dia bawa saya dan anak2 tawaf di dlm facetime… ya Allah seronok rasanya. berpeluh2 suami saya tawaf smp pegang hp, utk saya dan anak2.. seronok saya walaupun dlm facetime..  in shaa Allah suatu hari nt saya akan kesana bersama suami dan anak2… semoga Allah permudahkan rezeki kami. amin..

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Via Resepi Mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *