[Video] ”Ciri-Ciri Jodoh Itu Serasi” – Perkongsian Ustazah Siti Nor Bahyah

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Ramai orang inginkan sebuah keluarga yang bahagia. Tapi, ramai yang menyatakan hidup berumahtangga tidak semudah yang disangka. Waktu bercinta memang sangat indah, tetapi selepas berkahwin keindahan yang di dapati terus hilang. Adakah waktu bercinta bukan kita yang sebenar? Orang kata waktu bercinta kentut pun wangi..

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Keserasian bersama adalah faktor yang sangat penting untuk sebuah rumahtangga. Tanpa keserasian sebuah keluarga itu mungkin tidak mampu bertahan lama. Ustazah Norbahyah Mahmood  berkongsi 7 tanda-tanda bagi mengenal keserasian ini. Jom kita sama-sama tonton video ini.

VIDEO :

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! OK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

[VIDEO] Lawak bila orang melatah masuk pertandingan..hahaha

SERDANG 05 AUGUST 2016. Pengacara, Datuk AC Mizal Program Realiti dan Permaian Secara Improvisasi di Pusat Kebudayaan Kesenian Sultan Salehuddin Abdul Aziz Shah, UPM, Serdang, Selangor. NSTP/Amirudin Sahib.

KUALA LUMPUR: Pengacara terkenal, Datuk AC Mizal menafikan mempunyai kaitan dengan skim piramid Mface Club yang dilumpuhkan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNNKK) bersama lima syarikat lain, pada Isnin lalu.

AC Mizal atau nama sebenarnya Mizal Zaini, 45, berkata, beliau sudah meletakkan jawatan sebagai Pengerusi Jaringan Sosial Mface dua tahun lalu, selepas menyedari ada perkara yang tidak kena di sebalik penubuhan laman sosial itu.

“Saya hanya dilantik sebagai pengerusi kepada jaringan sosial, yang ketika itu namanya Mface. Pada awal pelantikan, semuanya berjalan lancar. Lama-kelamaan saya dapati ada perkara tak kena terutama dari segi pengurusan dan soal wang.

“Enggan terbabit, saya pun meletakkan jawatan dua tahun lalu dan Februari lalu saya ada muat naik sebuah video di laman Instagram menyatakan yang saya tidak lagi terbabit dengan Mface dan memberi amaran supaya mereka tidak lagi menggunakan nama saya dalam apa juga urusan perniagaan mereka, ” katanya kepada BH.

AC turut menghantar video yang dimuat naik di laman Instagram miliknya pada 6 Februari itu sebagai bukti.

Ditanya apakah reaksinya tatkala membaca berita mengenai pembekuan skim piramid itu, pelakon yang terkenal dengan watak Inspektor Mazlan dalam drama bersiri Gerak Khas itu berkata, beliau tidak terkejut kerana sudah dapat mengagak perkara berkenaan pasti berlaku.

Dalam operasi berkenaan, KPDNKK dengan kerjasama Bank Negara Malaysia (BNM), Polis Diraja Malaysia (PDRM), Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), CyberSecurity Malaysia (CSM) dan Pejabat Peguam Negara membekukan 91 akaun bank bernilai RM177 juta milik skim piramid yang bertapak di Pulau Pinang dan Kuala Lumpur atas kesalahan mengikut Seksyen 4(1) Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram, Pencegahan Pembiayaan Keganasan dan Hasil daripada Aktiviti Haram 2001.

LAWAK BILA ORANG MELATAH MASUK PERTANDINGAN ???

POSTED BY ZHANDA ON SUNDAY, JULY 1, 2018

VIDEO :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *