Sebab Nak Cantik ”Flawless”, Makanlah Produk Nak Putih, Tapi Akhirnya Buah Pinggang Aku Yang Terpaksa Dibuang

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Siapa yang tak nak cantik, putih, dan badan ramping bak kerengga? Semua orang mahukan benda yang sama.  Tapi, dalam pada kerasukan yang membuak-buak untuk cantik, ada diantara kita yang ambil jalan mudah sehingga memudaratkan diri sendiri.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Jika difikirkan, tak logik untuk cantik putih segera dalam masa 3 hari. Pun begitu, masih ada yang taksub dan tak berfikir panjang, terus mencuba tanpa selidik kandungan produk yang digunakan.

Barang kosmetik ini dijual dengan harga yang murah dan mudah didapati secara dalam talian.  Ia sekaligus menarik minat pengguna terutama apabila kesannya dikatakan dapat diperoleh dalam tempoh masa singkat.

Bukan satu, tapi dah banyak kes melibatkan produk kecantikan tak berdaftar ini sehingga mengakibatkan penyakit merbahaya seperti tiroid, kaner dan turut memberi kesan kepada penyakit kulit.

Perkongsian gadis ini antara salah satu kesan buruk daripada penggunaan produk kecantikan yang digunakan sehingga rosak buah pinggangnya.  Pengalaman yang dikongsi buat orang ramai ini bagus untuk dijadikan iktibar kepada para wanita lain di luar sana untuk lebih berhati-hati selepas ini.  Mari kita ikuti perkongsian beliau.

VIDEO:

salam semua , hari ni baru aku nak bukak cerita pasai aku punya kes last year sebelum nak raya lagi dua minggu aku masok…

Sumber :Wa Ell via  SiakapKeli

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber: limaumanis

Add Comment