[VIDEO] Husna.. Ni Baru Padu!! “Ada Masalah Katanya Kena Berdoa. Tapi.. Bila Dia Tu Ada Masalah Dia Pergi Cari Suami Orang” – Nurhayati Tahir

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Perbincangan tentang orang ketiga atau di panggil sebagai perosak, boleh juga di samakan dengan perampas.. pasti panas dalam kalangan perempuan , lagi-lagi yang sudah berkahwin. betul kan?

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Okey, Kb buka hendak memanaskan isu ini tapi, disebabkan virus Husna belum sembuh lagi, mari kita bincangkan dan ambil tahu kenapa wujudnya golongan seperti Husna ini. Adakah hebatnya dia?

Sesetengah wanita bujang lebih berminat pada lelaki yang sudah mempunyai hubungan dengan istilah sudah berkahwin mahupun tunangan orang, yang kebelakangan ini menjadi fenomena hangat. Menurut kajian Psikologi, mendapati bahawa 90 peratus wanita bujang tertarik kepada lelaki yang sudah mempunyai pasangan, sementara hanya 59 peratus yang berminat dengan lelaki bujang.

Ada pepatah yang mengatakan “rumput tetangga kelihatan lebih hijau” Kenapa demikian? benarkah semua itu? ha.. jangan jawap lagi. KB belum habiskan lagi topik panas ini.

Sekiranya ada yang menginginkan lelaki itu, maka lelaki itu patut mengambil keputusan. terkadang ingatlah juga bahawa ada beberapa jenis wanita tradisi hanya mahukan kebahagiaan selama-lamanya dari keselamatan emosi dan kewangan, sementara yang lain juga dapat mengejar kebahagiaan kecil dengan keluarga dan anak-anak.

Bertentangan dengan pandangan ramai orang, dia mungkin menginginkan lebih dari cinta satu malam tetapi tidak lebih daripada kekasih orang lain.

Bertentangan dengan ini, jika lelaki itu mempunyai hubungan sulit dengan wanita lain, kejujuran dan kepercayaan tidak boleh berada dalam senarai teratas. Selain itu, amatlah menjadi keutamaan ialah masa, cuti belanja, dan masa yang dikongsi keluar.

jika berlaku situasi yang sama. maka si isteri harus mencari jalan dengan cepat agar tidak terjadinya perkara yang tidak diingini dalam perhubungan suami isteri. Juga KB sarankan dan hendak memberi sedikit nasihat, ada kalanya si isteri mahupun si suami terlupa akan tanggungjawapnya dan kesilapan tanpa disedari. cepat-cepat bawa berbincang dan tidak mencari salah sesiapa.

Cipta kenangan ataupun bawa pasangan bercuti untuk mengeratkan semula hubungan yang kian jauh.

VIDEO:

Sekian dari Kecoh Betul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *