Video Lelaki Jutawan Memakai Baju Yang Dipenuhi Wang Untuk Menguji Ketamakan Orang Awam. Diakhir Babak Amat Menyentuh Perasaan Jom Saksikan

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Percubaan sosial baru-baru ini dari Coby Persin telah menerima banyak perhatian dari netizens. Dia akan menyamar sebagai jutawan dan memakai pakaian yang dipenuhi wang dan memegang tanda “Ambil apa yang anda perlukan”. Hasilnya agak mengejutkan.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Terdapat beberapa orang yang mengambil wang itu. Walau bagaimanapun, sebilangan besar mereka kelihatan seperti orang kaya yang memakai pakaian dan aksesori yang mahal. Apabila Coby bertanya mengapa mereka mengambil wang tersebut, salah seorang daripadanya berkata Saya mempunyai temu janji kuku esok.

Orang yang terakhir mengambil wang adalah lelaki dengan anjingnya. Dia hanya mengambil $2 dan apabila ditanya mengapa dia tidak mengambil lebih banyak, lelaki itu berkata Awak boleh berikan kepada orang lain. Coby kemudian memberinya $60 dan memberitahu dia untuk membeli makanan untuk dirinya sendiri dan anjingnya.

Walau bagaimanapun orang ini hanya mengambil masa $2.

Jika anda ingin berjaya dalam hidup apabila semua yang anda benar-benar mahu adalah hanya apa yang anda benar-benar perlu.

Jom Saksikan Video Ini:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Feedy tv/ Youtube Coby Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *