PAK NIL HADIAHKAN TELEFON BIMBIT KEPADA PENJUAL TISU SUNGGUH MENYENTUH HATI

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Pengacara nombor satu negara, Datuk Aznil Haji Nawawi  menghadiahkan sebuah telefon bimbit Leego kepada seorang pakcik yang dilihatkan sedang menjual tisu di Petronas Bukit Senyum Johor Bharu . Pak nil dalam perjalanan ke Singapora.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Pak nil sememangnya aktif dalam aktiviti-aktiviti sosial kerana sering mendapat jemputan  motivasi di sekolah-sekolah dan yang menariknya motivasi tersebut di buat secara percuma demi kesedaran beliau sendiri mendekati anak-anak remaja yang kurang bernasib baik.

Video yang di muat turun dalam IG beliau mendapat perhatian netizen dan mendoakan pak nil di murahkan rezeki dan mendapat kesihatan yang baik .

“Tadi dalam perjalanan ke Spura, #paknil berhenti di stesen minyak Petronas Bukit Senyum, JB. Paknil tersentuh melihat seorang tua ditemani cucunya menjual tisu tersimpuh bersila di atas simen.
Secara kebetulan dalam kereta Paknil ada telefon bimbit Leego yg bakal Paknil jual di #GoPaknil Rabu depan. Paknil turun dan hadiahkan padanya. Doa tulus dari pakcik itu untuk Paknil sudah cukup buat Paknil..”

mata masuk habuk..

sumber : IG AznilNawawi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *