Sedapnya Resepi Durian Dato Aliff Syukri Masak.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Amboi sedap betul Dato Aliff syukri masak kan, haa jangan lupa singgah dan try masakan di restoran cawangan sg buloh dato atau cawangan damansara dato aliff tu. Boleh la nk rasa macam mana sedap nya resepi resepi yang ada.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

sebb saya suka buat mcm ni siapa selalu but mcm ni gak??

Yang part lawak nya Dato Aliff tanya pembantu rumah nya pasal nama daun apa yang dia guna. haa korang lihat sendiri video penuh ya, adoii memang tak kering gusi tengok gelagat diorang ni.

sebb saya suka buat mcm ni siapa selalu buat mcm ni gak?

baru je semalam viral dengan keke challenge dato aliff kena tegur dengan datin shahida, harini terus masak resepi durian pulak. hekhek

Jom lihat video penuh dibawah ni ya:

siapa suka makan makanan dan part mana paling lucu ? sila komen di bawah? nanti sy reply sbb kita geng.

VIDEO:

Jangan lupa komen yang baik – baik sahaja ya, jom lihat apa kata netizen tentang resepi durian ni.

aduss paling lucu ya…

thanks dato ceria kan hari saya…

sedap nya dato makan…

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: IG aliffsyukriterlajaklaris VIA JMD FAMILIA

Add Comment