[VIDEO] “Ibu Tunggu La.. Saya Fikir Dalam Minda….” Kelakar Betul Anak Teruna Zarina Zainuddin

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Seperti yang semua tahu, Zarina zainuddin mempunyai sepasang kembar istimewa yang mengidap penyakit Autism iaitu Azal dan juga azil. Azal yang sedikit bertuah berbanding azil kerana boleh bercakap, sedangkan azil tidak boleh berbicara sejak dari kecil lagi. Namun, Azal sangat menyayangi abangnya Azil.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Berapa hari yang lepas Zarina Zainuddin ada memuat naik Video Azal yang sedang termenung jauh, seperti berfikir sesuatu.. Apa yang menarik perhatian Kb. Bila Azal seolah mengadu pada ibu nya supaya bersabar kerana dia ingin membuat keputusan.. apa yang melucukan lagi apabila Zarina menegaskan untuk meninggalkan dia kerana lambat membuat keputusan. Dengan nada manja Azal ” Ibu.. Tunggu La”.

VIDEO: 

Rata-rata Netizen memuji sikap azal yang bijak. Ada juga yang berseloroh mengatakan zarina ibu yang garang dan suka mengusik.

Untungkan yang mana ada anak istimewa ni.. sentiasa akan menjadi anak kecil kita. Semoga ibu-ibu diluar sana yang mempunyai anak istimewa ini, dapat mengharungi kehidupan yang harmoni dan bahagia.

Min mendoakan Semoga Keluarga Zarina Selalu Dilindungi Allah, Dan Dipermudahkan Segala Urusan..

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Ig ZarinaZainuddinvia soyalemon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *