Saya Merokok Selama 10 Tahun! Kemudian, Saya Mengambil Jus Ini Dan Doktor Saya Terkejut Kerana Tidak Ada Jejak Nikotin Langsung Pada Paru-paru Saya!

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Sekiranya anda ingin mempunyai paru-paru yang bersih, ia tidak hanya mencukupi untuk berhenti merokok. Kami juga mencadangkan anda mengambil beberapa ubat-ubatan semulajadi yang sangat baik untuk paru-paru anda, tetapi mereka juga boleh meningkatkan kesihatan anda secara keseluruhan. Di sini, kami membentangkan anda beberapa remedi!

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

REMEDI UNTUK MENCUCI PARU-PARU ANDA

REMEDI 1:

Bahan-bahan:

1 Jus oren
1 sudu krim Tartar (serbuk)

Penyediaan:

Campurkan kedua-dua bahan tersebut. Minum setiap hari pada perut kosong selama satu minggu.

Krim tart terdiri daripada asid tartarik. Itu sebenarnya dalam kulit anggur dan saintis menggabungkannya dengan kalium hidroksida untuk mengeluarkan produk. Ia juga digunakan dalam pembuatan wain. Ia juga boleh didapati di kedai-kedai pastri, kerana tukang masak menggunakannya untuk menyediakan pelbagai pencuci mulut.

REMEDI 2:

Ulangi proses selama 3 minggu berterusan.

Sebelum bersarapan: Ambil jus dua lemon yang dicampur dengan segelas air. Ia akan membantu anda mencerna makanan alkali, dan ia sangat berkesan kerana ia dapat memulihkan paru-paru.

Pada kira-kira pukul 11 ​​pagi: Anda memerlukan segelas jus lobak merah yang baru dimasak. Ia juga sangat baik untuk alkali.

Selepas makan tengahari: Sediakan jus yang dibuat daripada bayam, pasli, lobak merah dan saderi. Ia adalah minuman kaya dengan kalium yang berguna kerana ia berfungsi sebagai tonik kering.

Satu snek petang: Mencincang 2 grapefruit dan minum jus. Jika rasa sangat kuat, anda boleh mencampurkannya dengan segelas air mineral. Ideanya adalah untuk menyahtoksik paru-paru dan organisma. Jangan mempermanisnya! Anda harus minum secara semulajadi.

Sebelum tidur: Minum segelas jus cranberry. Cranberry adalah ideal untuk melawan bakteria yang boleh wujud di dalam paru-paru dan juga bertindak sebagai antioksidan.

Sumber : kepoh kuat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *