DS Vida Buat Hal Lagi Dan Kali Ini Melibatkan Sekolah Agama Apa Yang Terjadi Sebenarnya.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Kalau tiada kontroversi bukan Dato Seri Vida la namanya, baru baru ini kontroversi tentang ura ura dia mempunyai teman lelaki muda sebelum itu netizen kecam kerana dia menghadiahkan sebuah kereta mahal kepada anaknya Cik B (duit dia kot). Memang ada sahaja cerita dan ini cerita terbaru yang menglibatkan sebuah sekolah agama. Mari Baca.. Ada video juga.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

DSV Didakwa Cemarkan Nama Baik Sekolah Agama.

Sebelum ini, usahawan terkenal Dato Seri Vida didakwa telah mempergunakan sebuah sekolah agama demi kepentingannya sendiri. Perkara itu telah didedahkan sendiri oleh sebuah akaun Facebook yang dikenali sebagai PW Community dimana mereka mendakwa Vida atau lebih dikenali sebagai DSV dikatakan telah mempergunakan sekolah tersebut bagi menjadi stokis bagi produk keluaran syarikatnya.

Terbaru, DSV sekali lagi terpalit kontroversi dengan sekolah berkenaan apabila dia didakwa telah melanggar protokol serta mencemarkan nama baik sekolah itu sebagai sekolah agama. Juga menerusi perkongsian akaun tersebut, DSV juga didakwa telah mengambil kesempatan dengan mempromosikan produknya meskipun ditegah berbuat demikian.

DSV Tetap Penuhi Jemputan.

Meskipun dihimpit pelbagai kontroversi, DSV menerusi Instagram nya tetap tenang penuhi jemputan pihak sekolah tersebut. Malah tujuannya ke sana juga adalah untuk berkongsi pengalamannya.

VIDEO:

Selain DSV, turut dijemput ke sekolah itu adalah Dr Mohd Ridhuan Tee Abdullah. Adakah benar dakwaan yang diperkatakan itu? Apa pun ramai yang memuji sikap DSV yang masih bermurah hati untuk menderma dan berkongsi pengalamannya sebagai inspirasi buat mereka untuk berjaya

Popular juga Cik B Dekat Sekolah Tu…

Apa pun setakat ini tiada apa apa penjelasan rasmi dari pihak sekolah atau dari Dato Seri Vida sendiri. Munkin ini semua salah faham sahaja dan tidak boleh salahkan DSV sebab memang dia macam itu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Hangat VIA JMD FAMILIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *