Video PU Azman Pula Buat Keke Challenge Tetapi Cara Dia Memang Berbeza.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Siapa tidak kenal PU Azman atau nama sebenar beliau Azman Syah Alias. Beliau merupakan Juara Pencetus Ummah (PU) musim ke-2. Sebelum ini tular di media sosial tentang cara dia menjawab pertanyaan soalan kepada dia. Ada yang kata dia ini tidak menghormati soalan orang dan menjawab cara biadap. Ini respond PU Azman.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Menerusi laman sosial Instagram miliknya, PU Azman berkata, walaupun jawapan-jawapan yang diberikan oleh beliau berbaur sindiran dan berbunyi agak kasar namun beliau tetap menjawab dengan fakta yang tepat.

Walaupun aku kelihatan menganjing dalam menjawab soalan, tapi aku tetap menjawab dengan fakta di ruangan caption, tulisnya.

Video Player

https://youtu.be/3iocsNPqi8Y

Keke Challenge.

Dalam beberapa hari ini tular di media sosial tentang Keke Challenge. Kegiatan ini tersebar dengan cepat sekali dan menarik perhatian PU Azman untuk membuat Keke Challenge dengan cara dia sendiri tetapi sebelum itu sahabat beliau iaitu PU Amin menyelar tentang kegiatan Keke Challenge ini kerana ia amat memalukan terutama kepada kaum wanita.

PU Amin memuat naik di dalam laman sosial instagram beliau mengenai Keke Challenge.

Tadi aku terkesan bila aku nampak depan mata budak perempuan marah ngomel ngomel dengan bapak dia sebab bapak dia tak record betul betul masa dia tengah joget nak buat keke challenge ntanh pebende ntah.

Aku cuma nak cakap ingat dalam Al Quran ada Surah An Nisa, Surah yang Allah Swt buat khusus untuk memuliakan dan menghormati wanita. Nak menari berjoget lentik macam mana pun buat dalam rumah depan orang yang halal. – PU AMIN

PU Azman punya cara buat Keke Challenge memang pedas.

lawakk but truee..

terhibur lakk…

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: IG PuAzman Via JMD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *