Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah
Nampaknya masih ramai yang belum ‘move on’ dengan majlis perkahwinan anak kesayangan kepada pelakon dan penerbit, Datuk Ziela Jalil.
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Beliau telah menerima menantu pertama apabila anak sulungnya, Puteri Julia Nabila selamat bernikah dengan jejaka pilihannya, Dziya Faqhran Mahmod Fauzi pada 1 Julai lalu.
Selesai majlis pernikahan dan resepsi yang diraikan di sebelah pihak perempuan, malam tadi tiba giliran sebelah pihak lelaki pula yang berlangsung penuh gemilang di Hotel Grand Hyatt Kuala Lumpur.
Namun, majlis seperti itu tidak lengkap apabila ada ‘orang kuat’ di sebalik penampilan busana pengantin penuh anggun dan menawan hasil rekaan Rizman Ruzaini yang bertemakan songket berwarna kuning diraja.
Senyuman pun menawan!
Makeup pula ‘on point’!
Bagai merpati dua sejoli…
Rata-rata orang ramai memuji busana songket moden yang dihasilkan itu, apatah lagi ditambah pula dengan seri pengantin yang cukup cantik dan menyerikan lagi majlis pada malam tersebut.
Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook
Sumber : BeritaSteady/SoyaLemon.ORG