[VIDEO] “Mama Delete! Baem Nak Tengok Dulu”-Baem Menangis Taknak Mama Bagitau Abah Buat Sepah Bikin Netizen Terhibur

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Keluarga bahagia usahawan berjaya kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman, pasti ada yang terdetik dalam hati betapa bertuahnya tiga anak jutawan itu hidup serba mewah.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Tinggal di banglo bernilai jutaan ringgit, dibawa melancong ke luar negara, malah pergi sekolah dihantar menggunakan kereta mewah.

Begitulah kehidupan bak putera dan puteri raja yang dilalui anak-anak Aliff dan isteri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid iaitu Ammar Ahyan, 10, Qadejah El Zahra, 8, dan Ibraheem Adham, 6 tahun.

Walaupun begitu keadaan dirumah berbeza dimana anak anak disuruh membuat kerja rumah dan hidup cara susah.Inilah pendekatan kehidupan Dato’ dan Datin mendidik anak anak supaya tahu erti kehidupan dan agar berjaya dunia dan akhirat.

Tapi al kisahnya kali ini Baem salah seorang anak Dato’ Aliff Syukri menangis takut ibunya bgtau abahnya yang dia ta nak kemas rumah sampai suruh delete video tu…memang kehidupan mereka cukup bahagia dan kita doakan mereka berjaya dan dapat membantu golongan susah hendaknya.

baem menangis tu..takut abah ke..

Video ini mendapat sambutan lebih 800K menjadi tontonan Netizen.

Video:

https://www.instagram.com/p/BkrrrOahEF6/?taken-by=baem_adham

Komen netizen :

Takut abah marah ke

Cerdik sungguh suruh delete

Baem kena tipu mama…

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Ig Baem Adham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *