Seronok Betul Kucing Ini Bermain Permainan Barunya Dia Juga Begitu Teruja Menunjukkan Skill Kepada Tuan Kecilnya. Comel Betul

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Membesarkan anak kecil dengan haiwan peliharaan bukanlah tugas yang mudah dan bukan juga tugas yang terlalu sukar. Ibu bapa khususnya perlu memastikan mereka semua membesar dengan baik dan melihat mereka membesar bersama adalah sesuatu yang menyeronokkan sebenarnya.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Hal ini kerana kecil-kecil lagi anak mereka sudah mempunyai kawan baik yang begitu rapat di rumah. Kalau boleh mereka mahu membelikan apa sahaja diperlukan oleh keduanya-duanya, tidak mahu ada yang kurang.

Contohnya kucing dalam video ini nampaknya sangat bertuah apabila dibelikan dengan sebuah mainan yang begitu menghiburkan.

Sebelum itu lihat dulu pada kostum yang digunakan mereka berdua, kostum ikan jerung yang sama. Si kucing ini sepertinya sangat teruja dengan permainan barunya.

Kalau boleh dia tidak mahu berhenti bermain dan dia juga nampaknya sangat bangga untuk menunjukkan skill nya kepada tuan kecilnya itu, seronok betul.

Video:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *