[VIDEO] “Jatuh Ayaq Mata Aku Tengok Hampa Satu Family Ni..”-Kongsi Saat Gembira Buat ‘Kejutan’ Untuk Keluarga Buat Netizen Menitis Air Mata!

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Apabila salah seorang adik beradik perlu meninggalkan keluarga dan terpaksa tinggal jauh daripada keluarga disebabkan oleh alasan yang tidak dapat dielakkan pasti membuatkan ahli keluarga yang lain merasa sangat sedih. Malah menerusi penularan video yang menunjukkan seorang pemuda membuat kejutan buat keluarga setelah tiga tahun berada di Mesir kerana belajar.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Video tersebut yang dimuat naik di laman sosial Facebook PenMerah Com. Perasaan yang tidak dapat digambarkan menerusi kata-kata tetapi raut wajah mereka kelihatan sangat gembira apabila dapat berjumpa antara satu sama lain selepas perlu berpisah.

Kegembiraan yang tidak dapat digambarkan oleh ahli keluarga

Menerusi video tersebut, kelihatan pemuda tersebut membuat kejutan yang pertama pada ayahnya, lalu kakak-kakak seterusnya sangat lucu apabila beliau memakai tudung untuk mengelak dikenali oleh abangnya. Namun akhirnya, abangnya itu terkejut dan ia merupakan satu moment yang sangat gembira buat mereka.

Malah rata-rata netizen turut sebak melihat perhubungan yang erat antara keluarga ini.

VIDEO:

Jatuh ayaq mata aku tengok hampa satu family…

Sebak tengok video ni…

Sumber: Facebook Pen Merah.Com via Kisah Dunia / @DiariDunia

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *