[VIDEO] “Respek Tak Lupa Asal Usul…”- Lebih 534K Tontonan, Shuib Sepahtu Keluarga Beraya Di Kampung Menerima Pujian Netizen

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Setiap perayaan aidilfitri paling bermakna jika disambut bersama keluarga tercinta. Shuib yang merupakan kelahiran suku banjar yang telah dibesarkan di Johor setiap tahun pasti akan menyambut perayaan di kampung halamannya dengan cara tersendiri.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Shuib merupakan seorang pelawak, pelakon dan pengacara yang sangat merendah diri dan rapat dengan peminatnya. Jika diberi kesempatan korang lebih suka beraya di kampung atau di bandar?

Walaupun Shuib dan Siti Sarah merupakan artis yang popular. Pasangan ini masih merasai kehidupan kampung yang sangat indah bersama keluarga tercinta dengan masakan dan lauk pauk yang sangat sedap. Selain itu, Shuib juga boleh memberi pengajaran kepada anak-anaknya untuk hidup bersederhana

Seronok nampak Shuib sekeluarga kan?

https://instagram.com/p/BkUSmzUhqkJ/?utm_source=ig_embed

Video yang telah dimuat naik telah mendapat tontonan sebanyak 534 ribu dan rata-rata netizen memuji keluarga Shuib kerana masih merasai keindahan beraya di kampung.

Banyak kali tengok video ni! susah dah nak dapatkan balik kenangan ni… sedih.

Bestnya raya dapat mendidik anak-anak beraya di desa sebab itulah raya sebenar…

Sumber: KisahDunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *