[VIDEO] Iklan Pertama Siti Aafiyah Dah Disiarkan Di Instagram! Comelnyaaaa!

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Siti Aafiyah permata hati Dato’ Siti Nurhaliza yang lahir pada tepat jam 8.17 pagi, tanggal 19 Mac 2018 dengan berat 3.55kg. Sebelum nama rasmi ini diumumkan, puteri sulung yang kena dengan jolokan “Comel Pipi Merah” ini digelar ‘Fatimah Az-Zahra’, sempena nama anakanda Nabi Muhammad.Siti Nurhaliza memuat-naik gambar Siti Aafiyah secara rasmi pada rabu malam (21 Mac 2018). Pasangan selebriti nombor satu negara ini sudahpun mendirikan rumah tangga sejak Ogos 2006.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Dato’ Siti juga memberitahu lebih 60 akaun yang diwujudkan di Instagram menggunakan nama anak Datuk Seri Siti Nurhaliza, Siti Aafiyah Khalid bukan miliknya.Ia ditegaskan pengurus penyanyi tersohor itu, Rozi Abdul Razak yang memaklumkan, mereka juga tidak bertanggungjawab jika ada pihak mengambil kesempatan terhadap kewujudan akaun yang dibimbangi mengelirukan pengguna media sosial.“Kami menyedari lebih 60 akaun palsu dibuka atas nama Siti Aafiyah yang mungkin mengelirukan pengguna laman sosial.Oleh itu, video iklan ini Dato’ Siti kongsikan melalui instagram beliau sendiri. Jom kita lihat.

VIDEO :

Comel sungguh Siti Aafiyah. Terdahulu sebelum itu, Dato’ Siti ada berkongsi tetang Sebalik tabir iklan tersebut.Bertuah sungguh Siti Aafiyah kan.. kecil-kecil dah masuk iklan.. Hihihi..Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SoyaLemonSumber : IslamikInfoSoyaLemon.ORG

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Soya Lemon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *