Satu Masa Dahulu Kami Sekeluarga Hidup Susah, Saya Pernah Menjual Kuih Di Pasar. Dato Siti Nurhaliza Kongsi Pengalaman Puasa.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Dato’ Sri Siti Nurhaliza berkongsi cerita bagaimana dia lalui Ramadhan yang lepas dengan menjual kuih kuih di pasar. Berkongsi kerinduan Ramadan penyanyi no.1 Malaysia… Kenangan Ramadhan yang dirindukan Dato’ Sri Siti Nurhaliza “Saya menjual kuih di pasar. Tiap-tiap hari lepas balik sekolah saya akan tolong Mak buat kuih di dapur.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Karipap sardin ada keria, cucur badak, kuih bakar saya akan bawa 2 bakul ke bandar Kuala lipis kadang-kadang naik bas pergi jalan kaki pun ada juga, buka meja lipat sebelah sepupu saya jual keropok lekor dgn putu piring, saya letak kuih jual. Alhamdulillah laku itu moment paling seronok dan paling saya rindu”

Ibu kepada Siti Aafiyah memberi sepatah dua kata sempena Ramadhan kali ini.

Semoga kita semua sentiasa berada dalam redha Alllah.

Penantian Duet Bersama Khai Bahar

Siti melalui zaman sukar dalam, tapi semua itu masih segar dalam ingatan dia. Bagaimana dia menjadi seorang insan yang berjaya seperti yang kita lihat pada hari ni kan. Sama-sama kita mendoakan yang terbaik untuk Dato Siti sekeluarga.

Sumber : IG CTDK

Add Comment