Datuk Fazley Anggap Staff Macam Keluarga Buat Netizen Menangis.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Datuk Fazley merupakan seorang chef selebriti terkenal yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air, sering berkongsi tentang keluarga. Kali ini, sekali lagi Datuk Fazley berkongsi video yang membuatkan netizen menitis air mata.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Datuk Fazley yang mempunyai 4 orang cahaya mata yang dilihat walaupun terlampau sibuk, namun tetap sahaja mereka dilihat sangat akrab. Namun, sesibuk manapun chef selebriti terkenal ini posisi yang baik dapat dilihat adalah dengan cara beliau melayani pekerja-pekerjanya.

Lihat sahaja, video dikongsi Datuk Fazley baru-baru ini yang menunjukkan beliau yang menggangap staf-staf sebagai keluarga. Bahkan menerusi video berkenaan, sempena hari raya beliau memberi duit raya untuk mereka.

Tetapi yang paling sedih adalah, Datuk Fazley memeluk pekerjanya walaupun menerusi kapsyen yang ditulisnya itu seperti ada yang mempersoalkan tindakan itu yang hanya dikatakan ‘diorang staff je kot, buat apa nak peluk hari2, badan masing2 berpeluh pulak tu. Namun, bagi Datuk Fazley tanpa mereka restaurant saya tak akan berjalan.

Rata-rata netizen memuji tindakan Datuk Fazley yang melayani pekerjanya dengan baik.

Tersenyum duk tengok sampai habis…

Good boss…moga akan menjadi inspirasi…

Dato saya terharu bila tengok video ni…

Sumber: IG Datuk Fazley Yaakob/ Berita Steady

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *