GAMBAR WANITA MISTERI BERSAMA YDP AGONG TERSEBAR.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Yang dipertuan agong yang ke 15 Malaysia adalah merupakan seorang yang amat misteri jika dilihat dari caranya dan perbuatannya. Namun begitu beliau merupakan seorang raja dan Agong yang amat dihormati oleh rakyat Malaysia kerana sifat beliau yang mesra dan berjiwa rakyat. YDP agong Malaysia yang ke 15 tersebut adalah Sultan Muhammad V yang merupakan juga Sultan Kelantan.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

YDP agong sejak dari dulu dihormati kerana seringkali berada bersama rakyat tanpa disedari dan tanpa pengawal keselamatan di Kelantan . Pernah suatu ketika dahulu di Kelantan , sewaktu banjir besar di Kelantan seorang penduduk di Kelantan melihat agong turut sama turun membantu mangsa banjir bersama orang ramai namun orang ramai tidak perasan bahawa lelaki yang bersama menolong mangsa banjir tersebut adalah YDP agong yang kini. Namun cerita tersebut viral apabila lelaki tersebut mengambil gambar YDP agong dan memuatnaik gambar tersebut di media sosial.

Baru baru ini viral pula seorang gadis yang dikatakan bakal menjadi permaisuri agong yang berasal dari Russia . Namun sehingga kini tidak dapat dijelaskan kesahihan gambar tersebut meskipun pelbagai cerita dan gambar mengenai gadis tersebut tersebar di media sosial namun tiada apa apa maklumat yang sahih didapati.

Semalam , viral pula di media sosial bahawa seorang wanita yang kelihatan sedang berswafoto r bersama YDP agong di sebuah tempat menjadi viral di media sosial . Namun seperti gambar yang sebelumnya identiti wanita tersebut menjadi misteri. Netizen berpendapat bahawa wanita tersebut adalah isteri kepada YDP agong . Namun, ianya mungkin hanya anggapan dan kesahihan sebenar masih belum dapat dikenalpasi. Kita tunggu sajalah pengesahan dari Agong sendiri ya?

SUMBER kecohbetul.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *