Dihujani Ucapan ‘Tahniah’ Netizen Dan Rakan Artis, Achey & Isteri Ambil Anak Angkat Setelah 8 Tahun Berkahwin!

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Siapa yang menyangka dalam lawaknya keluarga Achey atau nama sebenarnya Mohd Nasir Hamzah ini diduga dengan masih belum mempunyai rezeki untuk memiliki anak setelah lapan tahun berkahwin.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Namun melalui perkongsian terbarunya di laman sosial Instagram, Achey berkongsi berita bahagia yang telah mengambil keputusan untuk mengambil anak angkat yang diberi nama ‘Nur Tiara Zinnirah Nasir’.

Status dimuat naik oleh Achey di laman sosial Instagram miliknya yang turut menceritakan tentang sebab beliau bersama isteri hampir sebulan berada di kampung. Ia merupakan kerana keputusan gembira yang telah diambil itu iaitu perlu menjaga Tiara.

Berita tersebut membuatkan status dimuat naik oleh Achey yang terbaru itu telah dihujani ucapan tahniah buat Achey dan isteri, Nor Hasanah Yahaya. Ramai yang turut mendoakan kesejahteraan keluarga Achey malah tambah pula dengan kehadiran ahli baru dalam keluarga Achey ini.

Malahan juga rakan artis turut tumpang gembira dengan keputusan Achey yang akhirnya pelawak terkenal ini mempunyai anak perempuan yang hadir dalam keluarga bahagia Achey pada bersamaan hari keenam ramadhan ’22/5/2018′ .

Alhamdulilah. Congrats…

Alhamdulilahh syukur abang

Sumber: IG Achey, Tiara Zinnirah Nasir
Kredit : KisahDunia.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *