Buka puasa bersama Tun Mahathir, kecantikan Sheila Majid berhijab dapat pujian netizen

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Tinggal beberapa hari sahaja umat Islam akan meninggalkan bulan Ramdhan yang suci ini. Namun, mereka tidak melepaskan peluang untuk mengumpul pahala dan amal ibadah untuk bekalan hari akhirat kelak. Selebriti wanita juga mula berjinak-jinak memakai tudung seperti Nur Fazura, Siti Sarah, Mawar Rashid dan kali ini pula Datuk Sheila Majid.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Baru-baru ini, ratu jazz Malaysia itu memuat naik gambar bersama Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad apabila Sheila berpeluang berbuka puasa dan menunaikan olat tarawih bersama-sama dalam satu majlis.

https://www.instagram.com/p/Bjzx-cigPC3/

Menerusi gambar yang dimuat naik Sheila itu, beliau sangat teruja kerana dapat berbuka puasa bersama idolanya itu. “Alhamdulillah dapat berbuka puasa & berterawih dengan Tun Mahathir lagi. Looking good Sir! May Allah SWT bless you with abundance of good health & keep you safe. “

Gambar tersebut telah mendapat hampir 10,000 likes itu melihatkan penyanyi berusia 54 tahun itu mengayakan jubah dan tudung berwarna hitam pada sebuah majlis berbuka puasa tersebut.

Gambar tersebut telah mendapat perhatian netizen dan mereka menyifatkan penyanyi lagu Sinaran itu lebih sopan dan berharap terus mengekalkan penampilan sedemikian.

CANTIKNYA PAKAI TUDUNG.

Buka puasa bersama Tun Mahathir, kecantikan Sheila Majid berhijab dapat pujian netizenBuka puasa bersama Tun Mahathir, kecantikan Sheila Majid berhijab dapat pujian netizen
Buka puasa bersama Tun Mahathir, kecantikan Sheila Majid berhijab dapat pujian netizen

NATURAL BEAUTY.

Buka puasa bersama Tun Mahathir, kecantikan Sheila Majid berhijab dapat pujian netizen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *