Ikatlah suamimu dengan senjata ini

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Senjata utama org mukmin ialah DOA, justeru dlm mencapai kebahagiaan dan tautan hati, jom sama2 amalkan doa ini:

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Surah Yusuf, ayat 4. Caranya, baca setiap kali selepas solat, dan ketika bacaan “assajidin”, sebut 7 kali dalam sekali nafas, sambil membayangkan wajah suami dan menyebut namanya di dalam hati 7 kali serentak dgn sebutan “assajidin”

Image result for Ikatlah suamimu dengan senjata ini

Surah ali-Imran, ayat 31:

 

Image result for Ikatlah suamimu dengan senjata ini

Surah Taha, ayat 39:

 

Image result for Ikatlah suamimu dengan senjata ini

Maksudnya: “Dan Aku telah melimpahkan kepadamu kasih sayang yang datang dari-Ku; dan supaya kamu diasuh di bawah pengawasan-Ku,”

Surah An-Nur ayat 35. Ayat ni adalah ayat penambah seri.. dan moga suami kita tak pandang wanita lain insya-Allah…

 

Image result for Ikatlah suamimu dengan senjata ini

Jom kita amalkan bersama… Moga kebahagiaan kita berkat hingga akhir hayat dan smpai syurga.. aamiin…

.

Kesan Penyakit Melalui Tapak Kaki

Image result for Kesan Penyakit Melalui Tapak Kaki

Sapa pernah g Spa Refleksiologi…
sebenarnya ilmu ni.. mak daku dah turunkan pun…

Jika sakit perut atau tak sedap perut.. jangan urut atau buh minyak di perut, tapi buh kat kaki dan urut kat tapak kaki…

Ilmu ni dah lama… tapi orang baru nak rungkaikan…

Jom kita sihatkan badan dengan refleksiologi ..

Selalu2 lah urut tapak kaki bior cergas sikit badan kan… kalaau petua mak aku lagi… waktu berpntang tu selalu urut tapak kaki dan tungku bahagian tapak kaki… nanti terasa segar sampai ke dalam….

jom refleksiologi… ^_^

Add Comment