Wajib Tahu..!! Cuba Satukan Jari Tengah mu Seperti Ini.. Lihat Tanda-tanda ini menunjukkan kesihatan badan anda

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Wajib Tahu..!! Cuba Satukan Jari Tengah mu Seperti Ini.. Lihat Tanda-tanda ini menunjukkan kesihatan badan anda

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Adakah anda tahu? Kalau badan anda ada sesuatu yang tak kena, badan anda akan tunjukkan tanda-tanda yang jelas untuk memberitahu anda badan and tidak sihat. Akan tetapi, bukan semua orang tahu apa maksud tanda-tanda yang ditunjukkan dari badan mereka sendiri sehingga abaikan masa yang penting untuk menyelamatkan badan mereka dan sudah terlambat kalau dikesan dan diberitahu oleh doktor, dan seterusnya buat seseorang tu menyesal.

Oleh itu, kita harus belajar dan fahamkan badan kami sendiri untuk mendengar apa yang badan kami nak beritahu kepada kami. Ini akan memberi kami masa yang cukup untuk memperbaiki kesihatan kami.

Kita harus sentiasa menjaga kesihatan kita, pastikan badan kita sentiasa dalam keadaan yang baik. Kalau tidak ada kesihatan yang baik, kita pun tidak dapat buat kerja, tidak dapat jaga ibu bapa kita, banyak perkara yang tidak dapat buat kalau kesihatan kita terjejas, malah akan menyebabkan ahli keluarga kita letakkan kerja mereka untuk menjaga kita. Oleh itu, kesihatan mesti diutamakan dulu.

Video di bawah memaparkan cara untuk mengesan kesihatan badan kita hanya dengan cara satukan jari tengah seperti yang ditunjukkan dalam video di bawah. Mari saksikan video di bawah, lihat tanda-tanda ini yang menunjukkan kesihatan badan anda. Jangan lupa tekan like dan share ya.

Sila tonton video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *