Hajat Meninggal Dunia Di Tanah Suci Termakbul. Ketika Mandi Jenazah, “SESUATU” Berlaku

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Seperti diceritakan oleh ustaz. Akibat masalah kesihatan, dia tak dibenarkan ke Mekah. Tapi lepas pujuk2 doktor, akhirnya dia berjaya ke tanah suci. Satu hari dia rebah dan meninggall dunia. Ketika mandi jenazah, “sesuatu” berlaku. Allahu. Jom baca dan kongsikan… Allahuakbar… ???… Al Fatihah buat arwah..

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Hajat Meninggal Dunia Di Tanah Suci Termakbul. Ketika Mandi Jenazah, “SESUATU” Berlaku |Hujung tahun ni memang musim orang berangkat ke tanah suci untuk mengerjakan umrah.

Siapa yang terpilih menjadi tetamu Allah di sana sangat bertuah kerana bukan semua orang mempunyai rezeki untuk menunaikan ibadah di depan Kaabah.

Banyak kisah tentang jemaah haji dan umrah boleh dijadikan pengajaran dan inspirasi untuk kita yang belum berpeluang menjejakkan kaki ke sana. Macam kisah seorang jemaah yang uzur dan sedang sakit tenat tapi berkeras nak pergi tanah suci walaupun keadaannya tidak mengizinkan.

Kisah ini dikongsikan sendiri oleh pengarah urusan agensi yang menguruskan jemaah ini disana. Sangat sebak dan bacalah untuk iktibar kita semua!

Menangis Nak Pergi Tanah Suci!

 

Sumber: Halcent Discovery Holidays Sdn Bhd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *