4 Tahun TAK KERJA. Tapi Suami Sara Keluarga & Rumah Mewah, Rupa²nya Ini KERJA Suami !!!

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Setelah perniagaan suami saya merudum, suami saya hanya duduk di rumah, sampai dah 4 tahun tak bekerja. Tapi yang menghairankan selama 4 tahun ni segala keperluan kami mencukupi, sewa rumah kami yang seribu lebih tak pernah miss, lalu suatu hari saya perasan yang suami selalu…

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

4 Tahun TAK KERJA. Tapi Suami Sara Keluarga & Rumah Mewah, Rupa²nya Ini KERJA Suami !!! | Assalamualaikum. Nama saya Ain. Saya just nak share tentang “kebaikan suami saya untuk saya dan anak” almost 4 tahun suami saya tak bekerja selepas bisnes dia lingkup!

Mula-mula dia jadi malas nak bekerja mungkin sebab dia stress, sedih, kusut dengan keadaan dia masa tu. hari berganti hari dah 4 tahun dia tak bekerja, dia juga cuba mencari kerja yang dia minat tapi tak dapat. Duit simpanan hasil jual rumah makin hari makin habis sebab duit tu lah yang dia dok pakai setiap hari.

Anda mungkin meminati

Adalah beberapa kali kami gaduh besar sebab saya stress dengan keadaan suami yang tak bekerja, asyik dok rumah jer. Yang menangung saya sorang-sorang. Sampai tahap saya minta diceraikan sebab tak tahan dengan kehidupan macam ni.

Add Comment