‘Kalau berbincang pun taknak sampai bila saya mampu bersabar saya pun ada nafsu’ – Isteri

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Saya Fatin,berumur 24 tahun,manakala suami berumur 44 tahun.

Join Group Kami Sokong Ustaz Ebit Lew
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Saya nak kongsi pengalaman saya dengan suami,memandangkan jarak umur saya dan suami agak jauh,diusia suami sekarang keadaan kesihatan suami tidak menentu,tambahan pula suami mengidap kencing manis.

Untuk pengetahuan admin,hubungan saya dan suami baik,dia melayan saya dengan begitu baik,dan saya pun begitu..

Cuma masalah kesihatan suami agak menggangu hubungan kami bersama.

Ikhlas cakap,dalam usia saya 24 tahun ini saya amat dahagakan layanan suami,cuma diatas faktor kesihatan suami..dia gagal tunaikan sebaiknya
Suami pernah suarakan,jika perlu kami berpisah dan kehendak saya suami sanggup lepaskan saya.

Dia cakap dia faham apa yang dalam fikiran saya.

Tapi saya tak sampai hati,buat masa ni saya mampu bersama biarpun naif segi nafkah batin saya tidak mendapat yang secukupnya.saya lebih sayangkan hubungan kami.

Saya yakin susah nak jumpa lelaki sebaik suami saya sekarang…

Dah banyak duit bawa suami berubat dan beli macam² produk,dari jenis sapu sampailah jenis pil.

Suami dah jadi macam tikus makmal kesian dia.Macam-macam ubat dia cuba,tapi langsung tak berkesan.

Bukan nak cakap putus asa ke apa,saya ni walaupun beli guna tak jadi..kalau nampak ada je produk lain saya akan beli,tak kira lagi yang suami beli sendiri.

Kadang saya yang minta suami stop ambil apa-apa ubat kuat lagi,saya risau apa² effect lagi teruk suami kena.

Sekadar saya mampu bersabar saya akan sabar.Nak jadikan cerita,saya tak ingat saya jumpa dalam wall atau dalam group,Ada satu page dia jual kopi ali hitam.

Saya mula² agak ragu juga nak beli,sebab sebelum ni yang harga beratus pun saya dah beli bagi suami tapi tak de kesan,kalau ada pun awal²pakai je,lama² dah hilang.

Tapi memandangkan harga tak la mahal sangat,saya tanya pendapat suami,kalau dia setuju saya nak order,takpe la iktiar kalau tak jadi nak buat macam mana.

Lagi pun lagi murah apa Salahnya…
14/08/2017,saya buat tempahan.
Menakjubkan…
Saya dan suami minum separuh sachet (ikut cadangan penjual)

Alhamdulillah,perubahan ketara sangat dari sebelum ni.Saya puas hati sangat pretasi suami baik dari sebelum ni…

Cuma saya tak boleh cerita detail kat sini..takut budak² baca…

Perkongsian saya ini untuk mana² akak yang mengalami masalah macam saya dan suami pengidap kencing manis,saya cadangkan beli kopi ni bagi suami.

Dalam rumah tangga apa² masalah cari jalan penyelesaian dulu.insyaallah ada ..jangan fikir tergopoh dan ikut perasaan.

Anggap sahaja ujian dari Allah..
Saya dah minta izin dekat penjual untuk promot dekat jiran²..jadi kalau admin setuju tolong kongsi pengalaman saya ini sebagai tanda terima kasih saya untuk penjual.

Ramai lagi yang lalui apa yang saya pernah lalu..jadi tak salah kita membantu mereka….

Semoga Allah membalasnya…

Add Comment