JOM SAMA-SAMA AMALKAN DOA INI SUPAYA KITA SEMUA MENDAPAT REZEKI DARI SEGALA SUDUT.INSHA ALLAH.!!!

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Segala puji bagi Allah, Rabb sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat.

Sahabat yang di rahmati Allah,

Jom sama2 Aamiinkan doa Ini supaya kita semua mendapat rezeki dari segala sudutAllahumma Shalli ala
sayyidina muhammadin adada
anwa’ ir- rizqi wal futuhat .

Ya basithal ladzi yabsuthur -rizqa
limay yasya ‘u bighairi hisab ,ubsuth ‘ alayya rizqan katsiram min kulli jihatim min khaza ini ini rizqika bighairi minnatim ma makhluqim bifadhilika wakaramika wa ala alihi washahbihi wasallam.” Ya Allah limpahkan rahmat atas junjungan kami NabiMuhammad segsls macam rezeki .

Wahai Zat yang meluaskan rezeki kepada orang yang dihendaki tanpa hisab. Luaskan dan banyaklah rezeki-MU tanpa pemberian dari makhluk , berkat kemurahanMU juga, dan limpahkanlah pula rahmat dan salam atas keluarga dan para sahabat beliau. ”

Aamiin Allahumma Aamiin..

Semoga doa-doa yang kita panjatkan akan semakin meningkatkan iman dan menguatkan langkah perjalanan hidup kita. Insya Allah

Saya amat berharap kepada pembaca untuk share doa ini supaya kita sama-sama dapat manfaatnya. Sekian Terima kasih..dipersilakan share jika bermanfaat untuk anda semua.

Sumber: nasihatustazz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *