Berbagi suami dengan adik ipar

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Berbagi suami dengan adik ipar|SJ 25, (Bukan nama sebenar) tidak sedikit pun akan menyangka pernikahan yang baru seumur jagung akan berakhir memilukan.

Join Group Koleksi Kata Hikmah
Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Keluarga yang bahagia yang di harapkan ketika mengikat hubungan sah suami isteri diterpa badai,suaminya sendiri menjalin hubungan sumbang mahram dengan adik kandungya hingga memiliki seorang anak.

Melaluli sumber,Sj mengaku tidak mengetahui sama sekali hubungang haram suami dengan adik iparnya(adik kandung suami).

“Kami bercinta selama 2 tahun sebelum pergi ke hubungan yang lebih serius “menikah”,saya mengetahui dia tinggal bersama adik perempuannya yang meiliki seorang anak Oku”

“Tidak ada yang janggal yang saya rasakan hinggalah di hari majlis pernikahan kami.Hal pertama yang saya rasakan adalah apabila adik perempuannya tidak pernah berani menatap saya,di wajahnya jelas terpancar kemarahan,cemburu dan dendam”

“Perasaan saya semakin tidak enak apabila sesi bergambar satu keluarga,wanita itu menyuruh suami saya untuk mendukung anaknya”

“Hari berlalu kejanggalan-kejanggalan mulai bermunculan ketika kami tidur di hotel sama ,dan juga rumahnya,setiap pagi adik ipar saya selalu menghubungi suami meminta untuk pulang segera degan alasan yang di buat-buat”

“Kami pun pulang kerumah,tapi apa yang berlaku adalah,suami saya hanya di suruh untuk menjaga anaknya manakala ibunya asik bermain Hp di ruang tamu”

“Perasaan saya semakin memanas apabila suami saya disuruh untuk membuat susu dan juga mengganti baju anak itu”

“Saya sempat bertengkar dengan suami atas hal itu,namun pada akhirnya saya mengalah kerana kasihan melihat anak yang baru berusia 5 tahun itu,ditambah lagi dia anak Oku”

Menurut Sj lagi,semakin hari perangai suaminya semakin pelik bahkan katanya suami pernah keluar rumah jam 3 pagi semata-mata untuk pergi kerumah adik perempuannya.

Pada satu pagi katanya,dia telah menangkap basah suami dengan adik iparnya tidur di ranjang yang sama dengan keadaan tidak barbaju,semenjak dari pada itu,SJ Meminta penjelasan dari suami.

Bagai disambar petir apabila suami mengaku telah menjalin hubungan haram dengan adik kandungnya sendiri bahkan mereka memiliki anak.apa yang lebih pelik adalah apabila SJ Mengadu kepada kedua martuanya tapi tanggaapan mereka sangat tidak masuk akal.

Menurut SJ Dia pula yang dituduh oleh kedua martuanya merusakkan hubungan haram itu,sehingga kini SJ Telah menggugat cerai di pengadilan agama untuk mengakhiri hubungannya dengan suami.

Katanya kes perceraainnya hampir selesai dan mungkin dua hari lagi akan naik kemahkamah.

Sebelumnya SJ Telah menularkan kisahnya dilaman media sosial,namun di padam semula dengan alasan tertentu,akan tetapi pihak pemberita menemui SJ bagi meminta izin untuk menceritakan semula kisahnya tentu sebagai pengajaran kepada orang lain.

One thought on “Berbagi suami dengan adik ipar

  1. Smua yg Krja to orang ape..agama Islam ke budha or Kristian..? Cuba viral ckit..muka2 depa ni kat media sosial..Ramli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *